ШОК! Пребиха Мариан Вълев – Куката!?

1
Добави коментар
sundi79
sundi79

ШОК! Пребиха Мариан Вълев – Куката!?

Пълна мистерия! Куката изчезна!

Актьорът от „Под прикритие” Мариан Вълев – Куката изчезна мистериозно след бой в столично заведение, пише HotArena.net. Повече от 12 дни актьорът е в неизвестност, разказват притесните му близки, според които Куката е изчезнал няколко дни след снимките на „Стани богат”, където игра благотворително с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. „Изведнъж се изпари. Имахме уговорка да се видим, но на следващия ден телефона му бе изключен. Исках да му пиша във Facebook, но профила му бе изтрит. Пълна мистерия!”, обяснява близък до актьора.

Пребиха Мариан Вълев – Куката?

Мълвата гласи, че Куката е участвал в пиянско меле в столично заведение, където бил пребит. А причината за мистериозното му изчезване е, че се лекува от травмите си, писа kliuki.net.

Според други пък Куката просто е решил да се скрие от медиите, които го следват на всяка крачка. Мариан Вълев не обича да бъде център на внимание, а покрай ролята му в най-добрия български сериал, феновете и журналистите са станали неизменна част от ежедневието му. Други пък предполагат, че любимецът им е заминал на почивка с някое гадже.

Очакванията са, че Куката ще се появи на партито по повод финала на сезона на „Под прикритие”, което ще бъде в неделя. Как Мариан Вълев ще коментира мистериозното си изчезване и слухове за пиянската свада, предстои да разберем.

Александра Иванова

Чудеса.нет препоръчва и: