Sports Illustrated Swimsuit: Библията на сексапила

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Източник: Sports Illustrated

Едно от най-обсъжданите събития през последните няколко дни е появата на най-новото издание на Sports Illustrated Swimsuit – това за 2013 г. Въпросното събира на страниците си 21 от най-яките мацки на планетата. Съвсем очаквано хорото на сексапила поведе Кейт Ъптън, която се превърна в най-търсеният и известен модел на 2012 г.

След детайлен преглед на списанието се оказа, че сред всички мадами, които се разсъблякоха за това издание, има за всекиго по нещо. Колежките от Jenite.bg например обърнаха сериозно внимание на присъствието на Ирина Шейх. Колегите от Sporta.bg пък настръхнаха мощно при вида на австралийската звезда в леката атлетика Мишел Йенек, докато пичовете от Sportuvai.bg ги подкараха наред, макар да обърнаха значително по-голямо внимание на спортиските в селекцията на SI.

Sports Illustrated

Компания на въпросните мацки правят още манекенките Емили Дидонато, Алиса Милър, Нина Агдал, Наташа Барнар, Хана Дейвис, Синтия Дикър, Ариел Мередит, Джесика Перес, Адаора Акубило, Джесика Гомес, Кейт Бок, Криси Тийген, Ан Вялицина, Женевиев Мортън, Джули Хендерсън и спортистките Алана Бланчард, Елен Хоог и Ева де Годе.

Благодарение на Sports Illustreted ще говорим надлъж и нашир за всяка една от тези неустоими мадами през цялата 2013 г. Преди да стане въпрос за всяка мацка поотделно обаче, можете да се запознаете с техния сексапил отблизо в галерията на Sportuvai.bg

Sports Illustrated