Включи се в „Живей сега“ и спечели награди от Pepsi

1
Добави коментар
pgp

Сега е най-ценното, което имаш. Защото сега е такова, каквото си го направиш. Бъди смел, прави нещата, които обичаш, забавлявай се. Сега!

Стани част от кампанията на Pepsi „Живей сега”. Сподели най-силните си моменти и спечели своите минути слава. Изгрей на корицата на нашата фейсбук страница.

Ако имаш късмет, можеш да се сдобиеш и с раница Pepsi! Всяка седмица раздаваме по пет.

С приложението „Живей сега” ставаш съпричастен на новата комуникационна кампания на Pepsi със същото послание. Приложението ти дава възможност да споделиш свои снимки с онлайн аудитория на корицата на Pepsi Bulgaria във фейсбук.

Всеки, споделил една или повече снимки, участва в седмичните томболи за награда раница Pepsi. Приложението ще бъде активно в периода 15.02.2013 – 18.03.2013. Томболите ще се теглят 4 поредни понеделника – 25.02.2013, 04.03.2013, 11.03.2013, 18.03.2013. Ще бъдат раздадени общо 20 раници Pepsi – по 5 всяка седмица.

Право да ползваш приложението „Живей сега” имаш, ако си навършил 18 години и разполагаш с валидна регистрация във фейсбук.

За да ползваш приложението, трябва да го добавиш и да качиш своя снимка в духа на посланието „Живей сега”. Можеш да качиш колкото снимки искаш! Важното е всяка качена снимка да е само твоя и да си съгласен тя да бъде показвана на фейсбук страницата на Pepsi България и на страницата на приложението „Живей сега”. Ако на снимката има и някой друг, трябва да си получил неговото съгласие за участие според тези правила. Снимките и кориците с тях могат да се показват в първоначалния им вид и/ или съответно променени, в т.ч. с добавени надписи върху тях, и/ или в колаж с други снимки, в т.ч. такива на продукти или марки на Pepsi. С качването им ти се съгласяваш с показването им съгласно тези правила, без да се дължи възнаграждение за това.

Краен срок за участие: 18 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.