Опасно близки с Михаела Филева /видео/

1
Добави коментар
basko
basko

вторник, 19 фев 2013 г. 10:46 ч.

Младата певица започна официалната си кариера ударно със съвместно парче с хитовия рапър Били Хлапето. Сега вече е готова с новото си предложение, което се очертава да пожъне същата популярност.

Гласовитата Михаела Филева започва годината с нов хитов проект.

След като през миналата година се включи в доста успешното парче „Когато ти трябвам“ на Били Хлапето и Lexus, сега избра да се колаборира с младия и много обещаващ изпълнител VenZi. Двамата направиха официално представяне на модерното танцувално парче „Опасно близки“, което събра над 50 хил. гледания в YouTube и vbox за по-малко от 24 часа.

Специални гости на промоцията бяхя тандемът Били Хлапето и Майкъл Флеминг, познат като Lexus.

Песента е по музика, текст и аранжимент на Графа, а за режисурата на видеото отговарял Васил Стефанов. В клипа изпълнителката е по-предизвикателна от всякога, като впечатлява всички с изкусните си умения в секси танците. Оказа се, че всъщност тя се е занимавала сериозно с изкуството на движенията около 10 години, сега само дошлифовала таланта си.

А иначе с музика Михаела се занимава от дете – започнала да свири на пиано, после ходела на уроци при най-добрите музикални педагози, ходила по състезания. Любовта й към това изкуството твърди, че идва от само себе си.

„Може би всеки човек, който се занимава с изкуство, ако го попитате как така избра това, което правиш, всеки ще ви каже: „Ами, то ме избра“. Идва един момент, в който просто оставяш порива на сърцето да прави нещо. В семейството си нямам музиканти, но са безкрайни меломани. Израснала съм с качествена западна музика“, обясни Михаела пред камерата на BLife.

Нейният партньор в проекта – VenZi, пък се занимава с музика от около шест-седем години. Истинският старт на професионалната си кариера обаче поставя през миналата година, когато се присъединява към екипа на Monte Music. Продуцентите му издават, че го очакват много хубави неща, като в момента усилено подготвят самостоятелното му парче.

„Когато положиш нужните усилия и търпение в перфектен баланс, постигаш винаги“, сподели VenZi пред BLife.