Съвети за съхранение на яйца

5
Добави коментар
sazz
sazz

Съвети за съхранение на яйца

Posted

by Blagovest Georgiev

on
Wednesday, 20 February 2013

in Popular

Яйцата трябва да бъдат внимателно съхранявани и ние ще дадем четири съвета с които да постигнете добър резултат. Разбира се, това начинание не изисква от вас някакви специални умения, а само да следвате стъпките описаните в следните няколко реда;

– Пресните яйца може да намажете с мас и да увийте в обикновена хартия. Поставете ги в кошница, която сложете на хладно място.

– Освен с мас може да намажете яйцата с белтък, след което изчакайте да изсъхнат добре. Отново ги увийте в хартия и ги дръжте в кошница или подобен съд на хладно място в дома ви.

– За да размразите дълбоко замразени яйца е добре да ги подържите в стабилно солена вода за няколко часа. Водата трябва да е студена и много добре осолена!

–  Може да наредите яйцата в малък сандък и да ги сипете отгоре им дървени стърготини. Така те няма да се допират едно с друго и ще се запазят по-дълго време.

Заключение Разбира се, можем да пишем още по темата съхранение на яйца, но това са най-важните неща, които е желателно да имате предвид. Ако пък търсите вкусни рецепти с яйца то вижте предложенията в Sgotvi.com надяваме се, да ви харесат и ви желаем добър апетит.

Tagged in:

диети

съвети

съхранение

яйца