Да живееш в тъмнина

4
Добави коментар
hristiqnin
hristiqnin

Честно казано, нещата не потръгнаха както очаквах. Да, баща ми имаше пари, но нямаше нито много време, нито много желание да се грижи за мен. Той трябваше да работи, за да можеше да печели тези пари. Скоро той ми купи компютър и така, на съвсем крехка възраст, аз се затворих напълно в себе си. Спомням си как се напуших за първи път, сам, заключен в стаята си, седнал пред компютъра. Много ме беше страх, че ще умра. Но от друга страна си мислех, че наистина е по-добре да умра отколкото да продължавам да водя този безсмислен начин на живот. Дрогирах се с едно лекарство, което се казваше Robotussin. Отивах в местната аптека и крадях шишенца с лекарството няколко пъти в седмицата. После прекарвах 6-8 часа затворен в стаята си отдаден на лудостта си. Когато се записах да уча в колеж желанието ми да се дрогирам се изостри. Там за пръв път пуших трева и станах дилър –продавах наркотици.

Докато учех в колежа ума ми беше много объркан. Обръснах косата си и започнах да ходя на фитнес. Станах нещо като нео-нацист. Мотаех се в компанията на такива като мен и четях публикации на National Alliance. Все търсех да се прилепя към някого или към нещо; някаква сила или raison d’être (бел.пр. – смисълът на съществуването), която да ме изтръгне от състоянието ми на екзистенциално отчаяние. Skin-heads (бел.пр.-бръснатите глави) ми вършеха работа. Те бяха млади бунтари, изпълнени с гняв и в тях имаше нещо, което Нитше наричаше „воля за власт“. Също така, ние се дрогирахме заедно.

Взех че прочетох книгата на Хитлер Mein Kampf (Моята Борба). Един пасаж ми направи изключително силно впечатление. Основно Хитлер казваше (перифразирам), че хората очакват да чуят малки лъжи. Но ако им кажеш една толкова огромна, съществена и неделима от живота им лъжа, хората няма как да не я повярват, защото за тях ще бъде твърде шокиращо, ако не е истина.

Това просветли ума ми за истинското значение на цялата тази нео-нацистка идеология, проповядваща силата на белият човек. Осъзнах, че тя е една лъжа, изфабрикувана, за да се придобива сила чрез нея. И най-лошото – тази идеология не беше успяла. Беше се провалила тотално, защото тя явно не беше достатъчно голяма лъжа. След като получих това откровение аз реших, да основа култ. И защо не?

Започнах да се интересувам от източни религии и мистицизъм, и окултни практики, които биха били добра основа, на която да изградя култа. Колкото повече четях, толкова по-интересно ми ставаше. Започнах да се замислям сериозно, че май наистина тези неща действат. Започнах с Wicca религията и някои други „по-леки“ неща като астрология и гадаене. Скоро обаче осъзнах, че това бяха глупости, в сравнение с истинският източник на сила, който беше по-дълбок. Попадна ми литература за тъй наречената Chaos (Хаос) магия и за психическият (енергиен) вампиризъм. До колкото си спомням, основната идея залегнала зад Хаос магията е, че реалността е аморфна (променлива) и хаотична, моделирана от това, в което вярваме и което очакваме; че ние всички сме богове на нашата вселена, просто ни липсва воля или самопознание, за да го осъзнаем и действаме като такива. В Хаос религията има точно определени практики, основани на това да концентрираш собствената си воля в думите; „sigils“ (бел.пр. – знаци с магически свойства) и тотеми (идоли), използващи се като „съдове“ към които привързваш, завързваш реалността според волята си. Създавах тотеми и sigils, после сядах пред тях и с часове наред им говорех; медитирах, визуализирах (бел.пр. – способност за пораждане на зрителни представи), изпращайки към тях енергия, за да пренаредя реалността, според собствените си желания. Това до някъде свърши работа, но аз реших, че не е много бърз и силен начин. И точно тук се намеси и психическият (енергийният) вампиризъм.

Смятах, че работите ми ще потръгнат по-лесно, ако подхранвах собствената си воля с тази на слабоволевите хора около мен. Използвайки същите прийоми, които бях научил от Хаос магията, аз избирах хора и изсмуквах енергията им, изпращайки я в моите тотеми и sigils. Използвах същите методи, опитвайки се да контролирам ума на хората и да влияя на сънищата и мислите им. Най-ужасяващото, осъзнато от мен нещо сега е, че всичко това действаше. Започнах да разбирам, че по един или друг начин се бях сдобил със силата, която търсех. Не ми беше ясно обаче защо другите, които практикуваха Wicca религията и някои окултни практики не я притежаваха. На тях всичко това май им се струваше просто една игра, безсмислени ритуали, нещо забавно, което беше на мода. На мен обаче не ми пукаше за тях. Важното беше, че аз притежавах силата и щях да я използвам до дупка. Колкото повече практикувах, толкова повече и медитирах; колкото повече визуализирах, толкова повече успех и резултати имах.

В апогея на „успеха“ си, омразата и гнева ми към баща ми стигнаха връхната си точка. Винаги негодувах срещу него и му се сърдех, защото (според мен) той не беше „истински баща“. Да, имаше пари и ми купуваше всичко, от което се нуждаех, но едно нещо ми липсваше – той. Бях направо бесен от тази мисъл, която бях оставил да пусне дълбоки корени в мен и която преля чашата. Реших, че ще бъде по-добре, ако баща ми умре. Спомням си как се събуждах от сънищата си, в които виждах, че баща ми е умрял и бях толкова щастлив, но отваряйки очи разочарованието ми беше толкова голямо, че това беше само сън и че баща ми си е жив. Тогава реших да взема този дълбок кладенец от емоции в мен и да го излея в първото си истинско зло дело – да убия баща си с магия.

Господи, моля Те, поправи това, което сторих …….

(следва продължение)

От: Д. Коуди

Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал – hristiqni.com. За повече информация – КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те … не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент … моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!