50 нюанса секси!

1
Добави коментар
Just_Fabulous
Just_Fabulous

50 нюанса секси! © Shutterstock.comКомбинирай невинното лице с провокативни устни в черешов цвят и ще си юберсекси.

1. Вместо да очертаваш устните си с червен молив, се спри на такъв с телесен цвят. Така ще ги скулптурираш и ще направиш очертанията им по-меки. След молива използвай четка за червило, за да ги оцветиш внимателно, като така и пигментите влизат по-надълбоко в устните и цветът е по-траен.

2. Нямаш много време? Прецизността не е задължителна, за да постигнеш апетитни устни. Нанеси 2 слоя от червилото върху устните си директно от гилзата за очарователен спонтанно небрежен ефект.

3. Ако имаш бледа кожа, червените устни за теб винаги означават съблазън. Само че те имат лошия навик да предизвикват вниманието към несъвършенствата на лицето ти като пъпчици и тъмни кръгове. По тази причина е много добра идея да инвестираш в добър коректор. Искаш зъбите ти да изглеждат по-бели? Спри се на червено червило със синя основа (това е цветът, който напомня на големите черни череши).

4. По-тъмната кожа изисква по-тъмно червени нюанси. Тези със синя основа изглеждат перфектно върху тъмна кожа със синкав подтон (слива, вино), докато мургавите кожи с по-топъл (жълтеникав) подтон подчертават доматено червеното по изненадващо секси начин.

5. Най-важното, което трябва винаги да носиш в комбинация с червеното си червило: увереност! Това все пак е цветът на страстта, така че ако изправиш раменете си и го носиш наперено, ще покажеш на всички, че ти и устните ти сте едно цяло.

Ако откриеш, че червилото ти изсъхва и се напуква върху устата ти (не особено еротично!), започни да подготвяш устните си преди нанасянето му. Слагай си хидратиращ балсам за устни и го оставяй да попие поне пет минути, преди да сложиш червилото.

Етикети: грим, козметика, козметични трикове, красота, устни, червило