Сензационна обява за работа – търси се нов ПРЕМИЕР! (ФОТО)

3
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Сензационна обява за работа – търси се нов ПРЕМИЕР! (ФОТО)

В един от най-големите сайтове за търсене и предлагане на работа пусна една уникална и наистина сензационна обява за работа – търси се нов премиер на България

В един от най-големите сайтове за търсене и предлагане на работа пусна една уникална и наистина сензационна обява за работа – търси се нов премиер на България.

Търси се нов премиер

Тази обява, както и снимката, направена от сайта – посредник в търсенето на работа, много бързо обиколи социалните мрежи и интернет пространството, като предизвика бурна реакция у потребителите и множество коментари, разкри феноменалната обява bnews.bg.

Както вероятно всички вие се досещате, това предложение за длъжността е фалшиво. Направено е от човек, който има добри познания по Photoshop. Но това в никакъв случай не попречи на тази уникална и напълно санзационна обява за работа бързо да обиколи социалните мрежи и да набере страхотни посещения във Facebook.

Обявата за работа

Вероятно конкурсът за това вакантно място вече е преминал и кандидатът, класиран на първо място е известен, потребителите се надпреварват да коментират. Дори желаещ да седне на все още неизстиналото място на премиерът на Република България, само минути след като бе гласувана оставката на правителството, поведено от Бойко Борисов, заяви в мрежата, че вече си е пусна CV-то.

Вече привържениците на бившия вече министър-председател на България Бойко Борисов надхвърлят 50 000 човека в социалната мрежа Facebook.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: