Салса клубове в подкрепа на майка, болна от левкемия

2
Добави коментар
dominika
dominika

Градът
  Пловдив

Салса клубове в подкрепа на майка, болна от левкемия

PlovdivWeek на 21/02/2013, 15:21

Снимка: Личен архив

Ани и съпругът й с четиримесечната Рая

Две благотворителни салса партита организират всички клубове в Пловдив за събиране на средства в помощ на болната от левкемия Анна Паунчева. Тази събота (23 февруари) в бар „Занзибар“, от 22.30 часа, е първото събитие с вход 3 лева – изцяло за каузата.

На 1 март от 19 часа e благотворителният салса бал в хотел Лайпциг „Помогнете да спасим Ани“. Предвидена е специална програма, след която ще се проведе благотворителен търг с  част от колекцията картини на известния строителен предприемач инж. Димитър Язов.

32-годишната Анна, майка на четиримесечното бебе Рая, се бори за живота си в УМБАЛ „Св. Георги“. Тя страда от остра форма на левкемия и в момента е на химиотерапия в онкологичната клиника на болницата. За да се излекува Ани напълно, трябва да й бъде направена трансплантация на костен мозък в германска клиника. Лечението там струва над 170 хиляди евро, а досега са събрани 57 000, съобщи съпругът й Мирослав. Трансплантацията трябва да бъде извършена в кратки срокове, защото състоянието на 32-годишната майка е тежко.

Всички възможности да се помогне на младата жена са описани в специално създадената страница във Фейсбук „Помогнете да спасим Ани“ – https://bg-bg.facebook.com/HelpAni.

Направена е дарителска сметка на името на:

Анна Николова Паунчева / Anna Nikolova Pauncheva
Райфайзенбанк / RaifaizenBank
Пловдив, бул. Васил Априлов 20 / 20 Vasil Aprilov blv. Plovdiv
BIC: RZBBBGSF
… IBAN No:
В лева: BG74RZBB91551092359002
В евро: BG77RZBB91551492359012
PayPal: [email protected]

Тагове:
градът
пловдив
салса
клубове
майка
болна
левкемия