Бивша на Крис Браун не обича да се облича

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Заглавието ни може и да ви е прозвучало малко странно – та ако не се облича, как ще ходи по улиците? Имайки предвид предисторията на това момиче обаче, действията й не са ни чак толкова неясни.

Драя Мишел е започнала „да се издига” като стриптийзьорка в Пенсилвания. Днес работи като танцьорка за музикални клипове и според повечето мъже се справя доста добре.

Интересен факт от нейната биография е краткотрайната й връзка с Крис Браун – настоящия покровител на сърцето на Риана. В момента едно от заниманията на госпожицата е да участва в риалити шоуто „Баскетболни съпруги: Лос Анджелис” на музикалната телевизия VH1.

28-годишната Драя буквално не обича да се облича. Повечето й снимки са без дрехи, както можете да се убедите в нашата галерия, а на събития се появява по чорапогащник.

Не си представяме какво би се случило на някоя родна звезда, ако се разхожда в подобен вид насам-натам. Ала подготвена за критиките по неин адрес, Драя заяви наскоро пред списание Rolling Out, че не се обличала така, за да привлича вниманието. Просто била „свободна душа”.

Итересно е, че Драя Мишел посочва Бионсе като свой пример за подражание. Жалко обаче, че не е взела поне малко от класата и стила на певицата. Според нас по-скоро следва приумиците на Лейди Гага, която също пропусна да облече нещо върху чорапогащника си преди време.

Драя Мишел ни напомня още на Микаела Шефер или пък Джоди Марш – други жени, станали известни със скандалните си полуголи тоалети.

Ако искате да знаете какво се случва в света на шоубизнеса по света, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!