Изработка на изделия от метал

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Детайли

Категория: За дома

Създадена на Четвъртък, 21 Февруари 2013 10:43

Написана от ivanov

Нашата фирма изработва изделия от метал и е специализирана в техния монтаж. Те са предназначени най-вече за интериорно и екстериорно оформление на различни строителни съоръжения, сгради и др.

Ние работим с екип, който дава всичко от себе си, за да създаде възможно най-добри изделия с перфектно качество. Всичко, което изработваме е направено с усет към детайлите. Работим с готови модели или по проект на клиентите, като нашите метални извелия се отличават с ясно изразена индивидуалност. Разполагаме с много богата гама модели, така че можем да задоволим дори и най-претенциозните изисквания. Съчетаваме съвременните и модерни елементи с традиционните, като го правим много професионално и умело.

Работим бързо и качествено на много изгодни цени – ако искате да научите повече за вратите които правим, посетете site-print.com. Имаме дългогодишен опит и това ни дава самочувствието на един от изявените лидери в бранша.

Част от продуктите, които изработваме от метал са:

Врати

Изработваме портални врати от профилно или друго желязо. Това е една от основните ни дейности. Вратите, които произвеждаме се правят така, че да са като естествен завършек на оградата. Порталните врати, които създаваме, могат да бъдат различни видове – плъзгащи или радиални. По желание на клиента, те могат да бъдат оборудвани и с дистанционно управление. Използваме само висококачествени материали при изработката.

Огради

За да завършите цялостния облик на вашият имот, трябва да имате ограда. Ние произвеждаме огради от желязо, които са много здрави и полезни. Факт е, че около металните огради в почвата не се развиват плесени, мъхове и други вредители за почвата. Металните огради имат много предимства пред зидовете. Можем да създадем всякакви комбинации, в зависимост от предпочитанията ви.

Решетки

Изработваме декоративни решетки, които ще бъдат част от вашия дом или офис. Имате възможност да избирате между различни елементи, както и комбинация между тях. Решетките осигуряват много добра защита на сградата, придават и завършеност на нейната фасада.

Освен гореизброените неща, нашата фирма създава и много битови аксесоари, изработени от профилно желязо.

bg-metal.com