Етикети

1
Добави коментар
KENGA
KENGA

Етикети

Етикетите са задължителен комуникатор между производител (вносител) и потребител. Те ни дават информация за срока на годност и съдържанието на даден продукт. Отправят предупредителни сигнали и указания за експлоатация. Информират за марката и произхода. Могат да бъдат изработени от плат, хартия, метал, дърво или друг материал в зависимост от целта и приложението им.

Рекламна агенция Кенга адвъртайзинг предлага качествена изработка на следните видове едноцветни и пълноцветни етикети по индивидуален дизайн:

пълноцветни самозалепващи се хартиени етикети
различни видове текстилни етикети – съдържащи указания за произход, състав или третиране на облекла
етикети от фолио – подходящи за употреба при неблагоприятни условия като влага, ниски или високи температурни стойности; външни атмосферни условия и др.
термо етикети – подходящи за всички видове електронни везни и термо-принтери; охладени или замрзени продукти.

Фирма „Аква спорт Н“ (един от най-големите вносители на риболовни принадлежности в България) ни възложи отпечатването на над 50 000 бр. самозалепващи се хартиени етикети с информация за произход. Малко след като финиширахме тази поръчка, дойде следващата. Фирма „Дима стил“ посетили блога в тъсене на нужната им информация. Свързаха с нас за да ни възложат отпечатването на 4 000 бр. текстилни етикети.

Благодарим Ви за доверието!

автор: Kenga advertising

Публикувано в Начало, Печатна реклама с етикети etiketi, folio, hartieni, tekstilni, termo, етикети, пълноцветни, самозалепващи, текстилни, термо, фолио, хартиени. Постоянна връзка.