Премиера събра Койна Русева и Йосиф Сърчаджиев

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

В неделя вечер TV7 и продуцентите на сериала „Дървото на живота“ Dream Team Films събраха в столичен киносалон избрана публика за предпремиерната прожекция на епизод 1 от българската сага. По червения килим преминаха звездите на продукцията – Явор Милушев, Васил Банов, Христо Шопов, Владимир Карамазов, Башар Рахал, Койна Русева, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова, Александра Лопез, Гергана Данданова, Велислав Павлов, Иван Стаменов, Моньо Монев, Явор Ралинов и големият български актьор Йосиф Сърчаджиев, който се превъплъщава в ролята на родоначалника на семейство Вълчеви.

Към актьорите се присъединиха продуцентите Евтим Милошев, Любомир Нейков, Габриел Георгиев и Иван Спасов, режисьорът на сагата Тодор Чапкънов, операторът Лоренцо Сенаторе, сценографът Паоло Фаенци, сценаристите на сериала и други ключови фигури от продукцията. 

Сред гостите на събитието се откроиха Владо Пенев, Цветана Манева и Силвия Лулчева, Георги Чапкънов, Любен Дилов-син, писателят Радослав Парушев, видният историк Андрей Пантев, както и авторът на романа „Битието” Владимир Зарев, по мотиви на който е базирана сагата „Дървото на живота”.

Вижте снимки >>

„Убедени сме, че „Дървото на живота” ще се превърне в телевизионното събитие на седмицата. В този проект са вложени много ресурси и усилия, както и много любов. За нас тази продукция се превърна в кауза и с нея искаме да покажем, че българите имаме с какво да се гордеем”, сподели пред гостите продуцентът Евтим Милошев.

„Изключително съм развълнувана от силното начало на сериала – болката на България – Македония, и обявяването на Царство България. Ние трябва да се върнем към корените си, нашата родова памет и гордостта, че сме българи, трябва да ни помогнат да вървим напред и да създадем бъдеще, достойно за децата ни”, сподели през сълзи в ефира на TV7 д-р Елисавета Генчева, която спечели възможност да посети предпремиерата на сериала.

Развълнувани от премиерата, гостите се снимаха за спомен с любимите си актъори и споделиха, че се радват, че след толкова години отново се снима български исторически сериал, който може успешно да конкурира останалите телевизионни продукциии.