Баба Ванга за бъдещето на БЪЛГАРИЯ

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Баба Ванга за бъдещето на БЪЛГАРИЯ

Преди доста години Баба Ванга е видяла бъдещето на България

Какво ни е завещала голямата пророчица като съвети можете да прочетете на снимката по-долу. За да я увеличите, кликнете върху нея.

Баба Ванга връща оптимизма и вярата в доброто бъдеще

Прогнозите са доста оптимистични, независимо, че в момента ситуацията у нас е критична.

Всичко започна със смъртта на Негово светейшество патриарх Максим. Дядо Максим се пресели в Отвъдното и проблемите у нас започнаха с пълна сила.

От обикновени протести заради високите сметки на тока, гражданското недоволство избуя и  се оцапа с кръв (добре, че нямаме жертви),  и принуди премиера Борисов да хвърли оставката на кабинета.

Бойко Борисов е в оставка, но гражданите продължават да протестират. Те не искат монополи, не искат партии, не искат да ни управляват бандити, които само гледат си оправят личните интереси и да крадат.

Баба Ванга призовава да бъдем добри

Протестите започват мирно, но накрая все нещо се случва. Счупени витрини, обърнати патрулки, замеряни с камъни протестиращи и полицаи.

Студент от Варна се запали през сградата на Общината във Варна. Животът му виси на косъм с 80% изгаряния по цялото тяло. Тази вечер протестиращите във Варна направиха молебен за неговото оцеляване и оздравяване.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: