Бойко Борисов пред БЛИЦ: Още съм на системи в болницата

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Противно на спекулативните информации, според които Бойко Борисов е изписан от бившата Правителствена болница, министър-председателят все още е на легло. Това разкри по телефона самият той, потърсен от човек на БЛИЦ.“Още съм на системи в болницата“, лаконичен бе Борисов, покашляйки от другата страна на жицата. На въпрос на БЛИЦ кога ще бъде изписан, той отговори: „Когато кажат лекарите.“

Източници на БЛИЦ от Правителствена болница съобщиха, че здравословното състояние на Бойко Борисов се подобрява. Днес той е имал няколко визитации, като сред гостите са били регионалният министър в оставка Лиляна Павлова. Малко след нея в болницата пък е пристигнал и новопровъзгласеният патриарх Неофит.

ДОСИЕ:

Новината за приемането на Бойко Борисов в Правителствена болница гръмна вчера в 14.46 часа. Тогава БЛИЦ разкри, че премиерът в оставка е постъпил на лечение със сериозни сърдечни проблеми. Минути по-късно БЛИЦ първи оповести и диагнозата – тахикардия. Привикналите към приемане на предварително сготвена информация ведомствени медии изпаднаха в рядко срещана паника и повече от половин час не посмяха да публикуват новината на ексклузивна агенция №1 в България.

Е, и това се случи. След 30-ина минути събиране на кураж с кръстосани пръсти все пак беше изпросен кратък коментар от доц. Любомир Спасов, като бяха цитирани какви ли не източници от типа на „Интернет“, само и само да се премълчи ежедневното бъркане с пръсти в ексклузивната каца с мед и обозначение: БЛИЦ!