Превю: Седмица на модата в Милано есен 2013 (част 2) » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Седмицата на модата в Милано приключи преди броени дни, а в рамките на голямото модно събитие бяха показани изключително много страхотни колекции. Затова днес ви предлагаме още едно кратко резюме от по-интересните дефилета на известните брандове.

Giorgio Armani

Джорджо Армани е синоним на класата и елегантността и го доказва с всяко свое безупречно творение. В новата колекция за сезон есен 2013, дизайнерът показва двете страни на жената – стилна работеща модна икона и шикозна лейди, облечена с разкошна вечерна рокля.

Влюбихме се в деликатния начин, чрез който Армани подчертава сексапила на нежния пол –  умело и фино, той акцентира върху дълбокото дамско деколте, залага на прозрачни платове с бляскави декорации и пищни колиета. Скъпите материи, в любимата тъмна тоналност на моделиера, подчертават изисканата осанка.

Blumarine

Ако работата на Армани е символ на елегантност, то модните колекции на Ана Молинари са олицетворение на абсолютната женственост. Дизайнерката ни потапя в една разкошна романтична тоналност, която обогатява и с няколко контрастни предложения. По време на дефилето от подиума струи истинска феерия от красота и чувственост, очертана от стилни силуети, красиви десени с флорални мотиви или наметки от 3D цветя, меки материи като: мохер, вълна и кашмир.

Emilio Pucci

Едва ли има по-точна фраза, с която може да бъде описана колекцията на Питър Дъндас, от собственото изказване на дизайнера: „Аз правя дрехи, които жените искат да облекат, а мъже искат да свалят!“

О, да! Определено колекцията на Emilio Pucci за сезон есен-зима 2013-2014 е закодирала горещи, секси послания. Виждаме мини дължини при полите и панталоните, много тюл и дантела, животински шарки в различните елементни от визията, кожени палта и разбира се -ултра високи велурени чизми!

Missoni

Есенно-зимният сезон изглежда по-топъл и комфортен през погледа на Missoni. Разкошните плетива, характерни за марката, отново обгръщат дамското тяло под различна форма – пуловери, наметки, дълги палта, туники, панталони със свободка кройка. Този път от модната къща залагат и на нотка сексапил, подчертана от мрежести материи. Палитрата е микс между неутрални нюанси и интензивни багри като оранж, кобалт, тревно зелено.

Etro

Колекциите на модната къща винаги са наситени с много позитивно настроение, постигнато чрез ярки цветни комбинации. Разкошни колоритни десени в различна тоналност, разчупена линия и смели щампи са хит в новата линия. От брандът ни предлагат красиви коктейлни рокли, стилни патла с асиметрична кройка и смели вечерни тоалети с хипнотизиращи принтове.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6925035]

Вижте още:

Модел на „Ивет Фешън“ дефилира в Милано

Византийските кралици на Долче и Габана

Превю: Седмица на модата в Милано есен 2013

Сексуалност закодирана в новата колекция на Gucci

Превю: Седмица на модата в Лондон есен 2013

Burberry Prorsum в плен на дързостта

Дизайнерската колекция на Риана за River Island

Превю: Седмица на модата в Ню Йорк есен 2013 (част 3)

Ето я! Колекцията на Oscar de la Renta в сътрудничество с Galliano

Превю:Седмица на модата в Ню Йорк есен 2013 (част 2)

Превю:Седмица на модата в Ню Йорк есен 2013

Първи колекции от NY Fashion Week есен 2013