Мацка на деня: Тара Рийд (секси блондинка) | Teenproblem.net

24
Добави коментар
incheto
incheto

Тара Рийд е родена на 8 ноември 1975, в Уайкоф, Ню Джърси (САЩ). Дъщеричката на Том и Дона, възпитатели в детски център, носят във вените си ирландска, италианска, френска, унгарска и английска кръв. От тази смес се е получил типично американски вид и все пак достатъчно уникален, за да осигури  на Тара получаването на роли още от съвсем малка. Актрисата започва кариерата си на 6 години с появата си в едно детско телевизионно състезание, наречено „Chid“s Play” (1982). По-късно се снима и в реклами за известни фирми, например McDonalds. Родителите й я изпращат в Професионалната детска школа в Ню Йорк. Там сред съучениците й са Джери O“Конъл, Сара Мишел Гелар и Маколи Кълкин.

Тара прави своя първи пробив през 1994, когато е избрана да участва в излъчваното дълги години тийн-шоу, превърнало се в институция – „Saved By the Bell”. Въпреки че предаването не е известно като работилница за знаменитости, Тара Рийд се оказва изключението, което лека-полека си пробива пътя към групата на известните в шоу бизнеса.

През 1999 е големият пробив на все по-популярната Тара. Тя играе в създадения за телевизията What We Did That Night, и има малка роля в ориентирания към тийнейджърската аудитория трилър с елементи на еротика „Секс игри”. Същата година зрителите я гледат и в „Капаните на нощта”, и в пълния със звезди „Д-р Т. & жените”. 2001 също се оказва добра година в кариерата на Тара, с роли в Just Visiting и Josie and the Pussycats (базиран на комиксите за Арчи), като една трета от женска рок-група, в която са още Рейчъл Лий Кук и Росарио Доусън. Същата година Тара се снима и в „Американски пай 2”.