Нов дует на Борис Дали и Преслава

3
Добави коментар

лед броени дни Борис Дали и Преслава влизат в студиото на музикална компания „Пайнер“, за да запишат своя нов дует. За разлика от първата им съвместна песен „Първи в сърцето“, която бе балада, новият дует е дискотечно парче.

Песента с работно заглавие „Бързо ли говоря“ е по текст на Мариета Ангелова и музика на Калин Димитров. Преслава бе първата певица, с която Борис Дали записа дуетна песен, а след това направи записи с Поли Паскова и Галена.

Любимецът на поп-фолк купонджийките е подготвил още една самостоятелна песен, която е със заглавие „Нямам време“. Закачливият текст е дело на поетесата Лиляна Димова и за радост на феновете е изпъстрен с много остроумни фрази.

На 24-ти март неустоимият изпълнител има рожден ден, който ще празнува на Наградите на списание „Нов фолк“. На предстоящите XI-ти награди на известното поп-фолк списание Борис Дали е номиниран в престижната категория „Певец на годината“. Наскоро звездата на телевизия „Планета“ бе поканена като член на жури, което избра най-добрия изпълнител на караоке.

Линк към svejo.net: https://svejo.net/home/link_summary/194684-Duet-na-Boris-Dali-i-Preslava