Няма да повярвате! Това чудо може да се случи само в България!

2
Добави коментар
kib4eto
kib4eto

Няма да повярвате! Това чудо може да се случи само в България!

Пристигнал наскоро в България руски яхтсмен се видя в чудо от наглите апаши

От яхтата на руски гражданин, оставена на колесар край комплекса „Краун Форт Клуб” в Свети Влас, е бил задигнат двигателя и то посред бял ден. Руснакът се шашнал, когато неочаквано забелязал липсата. Яхтата, транспортирана внимателно повече от  хиляда километра до България, се превърнала в неизползваемо просто корито. Наглите обирджии са действали светкавично. Руснакът оставил само за малко своята яхта без надзор, като изобщо нямал представа за способностите на нашите апаши.

Крадци направиха от яхтата просто корито

От Районното управление на полицията в Несебър, където се жалвал неудачникът-яхтсмен съвсем не се учудили. Според тях морският съд бил оставен на неохраняем паркинг в района на Свети Влас, съобщава БЛИЦ. Това се е случило в комплекса CROWN FORT CLUB, който е разположен до известния плаж „Робинзон“. Руснакът съвсем за малко откачил платформата с любимата си яхта, за да разгледа спокойно наоколо.

Докато той се наслади на гледката, от самотната яхта пъргавите апаши успели да свалят най-ценното – мотора и после „дим да ги няма“. Полицията съобщава, че „продължава работата по случая“.

Този и други подобни случаи задълбочават негативното впечатление за нашата страна, особено сред руските граждани. Поредицата недоразумения в последната година, случайно или нарочно, сринаха имиджа на България като спокойно и привлекателно място за почивка. Стотици руснаци оставиха милиони долари в имоти край морето, а наглите крадци и цели ромски банди, направо изтърбушиха техните къщи. Никак няма да е чудно, ако надеждите за успешен туристически сезон останат химера, щом властта не може да действа ефективно срещу наглите апаши.

Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

Чудеса.нет препоръчва и: