Черна дупка погълна американец в собствения му дом! (ВИДЕО)

2
Добави коментар
kib4eto
kib4eto

Черна дупка погълна американец в собствения му дом! (ВИДЕО)

За 36-годишният американец няма изгледи да е между живите, дупката под неговия дом постоянно се увеличава

Жител на Флорида, САЩ се води „безследно изчезнал“, след като точно под неговия дом, внезапно пропадане на земните пластове отвори пропаст с дълбочина повече от 20 метра. За необичайното произшествие съобщава russian.rt.com, позовавайки се на АBC news. Отвън сградата изглежда съвсем леко деформирана, но подът в спалнята се е провалил вдън земя. Оцелелите четирима възрастни и едно дете, са приютени от Червения кръст. За по-голяма сигурност на съседите е било препоръчано да се евакуират, докато се изследва терена.

Отвън сградата не е много деформирана

В Брандън, предградие на Тампа, в нощта срещу петък обитателите на сградата били събудени от викове за помощ. Братът на жертвата се втурнал в спалнята и успял само да види как всичко в нея изчезва, погълнато от черна дупка. Безуспешни останали усилията му да измъкне брат си от бездната, която с всеки миг ставала все по-дълбока. Докато дойдат спасителите, виковете на нещастника заглъхнали съвсем. Търсенето със специализирана апаратура, не се увенчало с успех. През цялото време пропадането се разраствало и в момента, според медиите, дупката е диаметър близо 9 метра и повече от 20 метра дълбочина. В хода на спасителната операция част от оборудването за мониторинг било погълнато от тъмната бездна. Спасителните дейности вече са прекратени, няма шанс човекът да е жив.

В нощта мащабите на катастрофата не са изглеждали големи

Според специалистите, за зла участ, спалнята на жертвата се оказала точно над дупката. Подземните води са размили почвата и се е образувала  кухина с чудовищни  размери, която е можела да се пропука и от най-нищожната причина. Защо точно в този момент се е срутила, причината остава загадка.

Братът на жертвата, Джереми Буш споделя, че подобен кошмар е виждал единствено на филм. Земята сякаш оживя и разтвори черната си паст, за да погълне хората.

Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

Чудеса.нет препоръчва и: