Регистрация на фирма в София

17
Добави коментар
ventsi84
ventsi84

Регистрация на фирма в София

„Смарт Бизнес“ ООД е дружество с основен предмет на дейност предоставяне на услуги по първоначална регистрация на фирма – ЕТ, ЕООД и ООД. Предлагаме на клиентите си още изготвяне и подаване в Търговския регистър на документи за промяна на вписани обстоятелства, заличаване и ликвидация на ЕТ и търговски дружества, както и регистрация по ЗДДС, регистрация на офшорни дружества и съдействие на фирми със задължения.

Услуги по регистрация на фирма

Регистрация на ЕТ
Регистрация на ЕООД
Регистрация на ООД

Всички услуги извършваме на атрактивни цени и максимално бързи срокове.

Офисът ни се намира в гр. София, на ул. Елисавета Багряна 14 (партер, офис 1) на 30 метра от входа на Агенцията по вписванията, което значително ускорява и улеснява процедурата по регистрация на фирма. В непосредствена близост има офиси на търговски банки и нотариални кантори.

Работното ни време е всеки делничен ден от 9:30 до 16:30 ч. За повече информация и записвания, обадете ни се на тел. 0899 44 44 51 или 02 412 0790 всеки ден от 8:00 до 20:00 ч.

„Смарт Бизнес“ ООД е регистриран АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ по смисъла на чл. 3 от Закона за защита на личните данни с идентификационен номер 368613!