Ароматни масла за креватни приключения

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Колкото и да ни се иска, няма как да бъдем 24 часа в денонощието готови за секс. Либидото ни не работи постоянно, а ако го оставим в по-дълга почивка, е твърде възможно да изпитаме затруднения с повторното му връщане „в играта”.

Ако това се случи, нужно е да запретнем ръкави и да поканим романтичните преживявания в леглото си.

Колегите от FitWell.bg ни разкриха, че етеричните масла, за които вече сме си говорили с вас, са истински мотиватори между чаршафите. Те дори ни споделиха три от тях, които ще събудят сетивата ни и моментално ще ни върнат желанието за секс.

Иланг-иланг Ароматът на маслото е нежен и възбужда всички сетива. Счита се, че активира сексуалната енергия и помага за премахването на сексуалните проблеми. Любопитно е, че спалните на младоженците в Индонезия се покриват именно с иланг-иланг. Вече знаем защо.

Жасмин Екзотичното ухание на маслото отпуска влюбените и ги предразполага към романтична размяна на нежности. Капнете няколко капки в аромалампа и веднага ще усетите резултата.

Роза Розовото масло също е сред най-добрите приятели на интимните ласки. Ако разполагате с лосион за тяло или друго масажно масло, добавете към него няколко капки от розовото ароматно чудо и започнете да масажирате половинката си.

Гарантираме ви, че в този случай положителният ефект ще бъде двоен. Нежният аромат на маслото, съчетан с еротичното преживяване на масажа, ще ви накара колкото се може по-бързо да се отдадете на приятни преживявания под завивките.

Ако тази статия ви е била полезна и искате да научавате още лесни трикове за креватни удоволствия, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!