Най-високите басейни в света

8
Добави коментар
yApple

Най-високите басейни в света

02 март 2013 | 06:32

11743

Все повече луксозни хотели предлагат на своите гости басейни на все по-необичайни места: на открито на 200 метра над морското равнище, в близост до ръба на хотела или на върха на някоя планина. Ето кои са най-високите басейни в света:

The Ritz-Carlton – Хонг Конг

Тук можете да се насладите на залеза, докато се плацикате в басейна на 118мия етаж. Луксозният хотел в Хонг Конг се намира в горните етажи на почти 500-метровата сграда International Commerce Centre. От тази височина има прекрасна гледка към града, залива и пристанище Виктория.

Riffelalp – Цермат (Швейцария)

Ако искате да плувате на 2200 метра височина, това е идеалното място за вас: най-високият открит басейн в Европа се намира в петзвездния хотел Riffelalp, от където има директен изглед към Матерхорн.

Park Hyatt – Шанхай (Китай)

Water’s Edge е името на спа центъра, намиращ се на 85тия етаж на луксозния хотел в Шанхай. В центъра има стилен басейн с дължина от 20 метра, а всяка сутрин тай-чи майстори преподават традиционни бойни изкуства.

Marina Bay Sands (Сингапур)

Моля, не скачайте от ръба! Басейнът на петзвездния хотел в Сингапур се намира на 200 метра над морското равнище.

W – Хонг Конг

Басейн на покрива на 76-етажна сграда в петзвездния хотел в Хонконг, от който има гледка към сградата International Commerce Centre. Три етажа по-надолу има модерен спа център.

Етикети:

Най-високите басейни в света

16 харесват тази статия

0 не харесват