Животът е прекрасен! :: Днешните млади

17
Добави коментар
DARZALAS
DARZALAS

1.
aroundus –
WR 22.03.2009 19:54

Типична българска черта е да говорим за неща, с които не сме запознати.

Средностатистическото българско 14 годишно момиче е правило повече секс, отколкото вие сте правила през живота си. И е изпило повече алкохол от мен и вас заедно. И е гордо с това. Колкото повече пие и се плющи, толкова по-уважавано е. Може би някой ден ще се промени и ще отгледа дете и ще ви смени дограмата… ако не умре от СПИН или ако не умре премазана от някой, който трябва да влезе в дискотеката. После погледнете 19 годишните момченца, взели колата на татко, каращи със 200 и чувстващи се значими за първи път в комплексарския си живот.
Влезте в някоя дискотека, вижте как 13 годишни момиченца правят секс в тоалетните с мъже около вашата възраст, вижте как малки деца пият водка, докато не стигнат до изтрезвителното, вижте и родителите… не, тях не можете да ги видите… те са хора като вас, въобразяващи си, че всичко е наред. И точно те са проблема… младите, които защитавате.
Не говорете за свят, който не сте виждали…. аз живея в този свят.

цитирай

2.
veselaj –
Аз също. 22.03.2009 19:59

За разлика от вас, обаче, помня какви бяхме аз и моите съученици и състуденти. 19-годишни комплексари винаги е имало. И по мое време имаше 14 годишни момиченца, които спяха с който им плати повече. Аз пуша от 16-годишна и съм пила водка на студентски купон. Завършила съм, впрочем, елитна гимназия. Съучениците ми са предимно на високи постове.

цитирай

3.
aroundus –
WR 22.03.2009 20:28

„Ebasi zagubeni4kata! Po4nala da pu6i 4ak na 16 :D:D:D I pila na studentski kupon. Ama, pa4a, nie piem ot 12 godi6ni i sme adskite pi4ki! Sme6na si, draga!“ – това би ви отговорило едно 14-15 годишно дете.

Става въпрос за деца, които пушат от 9 годишни, които се напиват и правят първия си секс на 12. И сегашните 14 годишни момиченца не го правят, защото нямат пари. Не искат пари за това. Правят го за респект. И пропуснах да спомена, че отвреме-навреме се убиват.
И ако тогава е „имало такива“, сега почти всички са такива. Ако днес вие и аз бяхме типични 13-14 годишни, сега щяхме да сме се срещнали, напили, изчукали и всеки щеше да тръгне по своя път, вместо да седим тук и да си губим времето, въпреки че и двамата сме предубедени и няма как да променим гледната си точка.

цитирай

4.
veselaj –
Далеч не са повечето такива. Пов… 22.03.2009 20:41

Далеч не са повечето такива. Повечето са уплашени малки деца, които много искат да вярват на някой възрастен. Да, сигурно ако са с приятели, ще ми отговорят точно както описвате. Но когато са насаме с вас, ще видите колко много имат (и търсят) нужда от вашето разбиране и помощ. Спомнете си колко неразбран сте се чувствал на 15.

цитирай

5.
aroundus –
WR 22.03.2009 21:18

Права сте… и грешите. Удобрението- там е всичко. Защото е готино да пиеш като свиня- защото когато го правиш, другите те приемат. Затова малкото момиченце, недостигнало пубертета, пуска на 20 годишни пръчове- защото те му обещават „любов“, сигурност. А насилието е вик да бъдат забелязани. Затова мнозинството са такива. Но когато разберат, че ония, на които са пускали, всъщност не ги обичат, че и „приятелите“ им всъщност не ги е грижа, се затварят зад стените на „не съществува любов“ „не съществува приятелство(правиха проучване за това по Нова тв, излезе, че мнозинството не вярват в любовта, затова избират да правят случаен секс). А такива стени на отрицанието унищожават много… и са за цял живот. След няколко години всички ще жънем последиците.

Лесно мога да си спомня какъв бях на 15- беше преди около 2 години, което пък предполага да ми говорите на „ти“.

цитирай

6.
veselaj –
aroundus 23.03.2009 10:22

съжалявам, че снощи не успях да продължа разговора. Всъщност най-напред помислих, че си поредния, който мрази младите само защото той самия е остарял. Чак след това видях, че сте момчета на 17 г. И вие сте доказателството, че все пак съм права. Това е тъжното, че малкото момиченце което иска да е харесвано прави много глупости. Но вината не е в малкото момиче или момче. 18 годишния хлапак, който ме тероризира с шума на мотора си е много по-малко виновен от комплексирания си родител, който му е дал ключовете. На малкото момиче по телевизия, списания и т. н. му се внушава, че ако не си „освободен“ и нямаш силикон в устата и циците, си някак втора ръка човек. Но повярвай, повечето са като вас. Друг е въпросът какво говорят и как се държат външно. Колкото и да не ти се вярва, ние бяхме същите. Да, друг вид глупости правехме, но не по-малко глупави. Нищо, че сега говорим друго.
Стана малко дълго. Докъде я докарахме, аз да защитавам младите от тях самите :)))))

цитирай

7.
анонимен –
prazni prikazki 26.03.2009 19:12

Tova e taftologiia,vseki jivee v usloviiatana sreda koiato go formira kato li4nost,zatova sme i razli4ni i s razli4ni razbirania!!!

цитирай