Спечелете страхотни и разнообразни награди от Дневникът на мама

1
Добави коментар
pgp

Играта е ваша:  защото сами избирате наградите, за които играете!

Правилата на играта

Всяко действие ви дава право на избор на една награда. Списъкът с награди се обновява в рамките на периода преди всяко теглене. Достъп до избор на награди имат всички посетители на сайта, които са въвели посочените в полетата за вписване за участие в томболата данни. За всяко от следните действия, получавате право на избор на една награда (можем да добавяме още към списъка):

Регистрирайте се за нашия седмичен бюлетин и/или Регистрирайте код (например кода от изданията Дневникът на мама, след издание 9)

Наградите до 01.04.2013 г:

1 X Абонамент за списание „Моето бебе и аз“ за 1 г 4 X ваучера х 48 лв за „Чужди езици за мъници“, за деца 2+, София 4 X книги „Когато мама и татко работят много“ 1 X Ваучер от 50 лв за Шоурум Неделчев, София 1 X Ваучер на стойност 50 лв за дрогерии Be Fit, София

На 1 април 2013 г за всяка награда поотделно ще бъдат изтеглени и обявени на www.namama/nagradi имената на печелившите. Същите ще бъдат потърсени от нас, за уточняване на начина на получаване на наградите. Внимание: ако вече сте участвали с регистрация за бюлетин, не можете да участвате повторно. Ако не сте въвели валиден имейл и/или мобилен телефон,  не можем да гарантираме, че ако спечелите награда, тя ще стигне до вас. Непотърсени/неполучени награди се пазят до 2 месеца от датата на обявяване на победителите. С изпращане на писма и снимки, вие ни давате правото да ги публикуваме на страниците на namama.bg и нашата fb страница.

До момента на тегленето ще продължим да качваме за вас още награди и възможности да печелите – продължавайте да ги следите!

Краен срок за участие: 31 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.