Как да съхраните брака си – КАРМА И СЪДБА – Статии

1
Добави коментар
mikael
mikael

Когато сте се омъжили сте знаели за лошите навици на половинката си. Ако сте смятали, че няма да ги понесете – лоша новина – бракът ви е обречен!

Когато нещо малко ви дразни, не намирайте в това повод да си кажете всичко, от което скърцате със зъби. Говорете само за моментния проблем, иначе рискувате грандиозен скандал, за който вероятно после ще съжалявате

Гледайте сватбата си от време на време заедно и си говорете за времето, когато сте били ”млади и глупави” и се смейте заедно на лудориите си.

Така ще разберете, че още се обичате. Колкото и трудно да е, ако не го направите, е много вероятно да се завъртите в един омагьосан кръг, от който накрая може да спечели само някой.

Правете си изненади, казвайте си, че се обичате и бъдете мили един с друг.Сигурно не чувате за първи път, че няма да сте лудо влюбени вечно. А когато си отиде първоначалната страст, остават обичта и уважението.

Поддържайте ги. Ако започнете да се затваряте в себе си, когато имате проблем в работата например и не споделяте с брачната си половинка, рискувате да създадете пропаст между вас. Бъдете приятели и намирайте решения на проблемите заедно.