5 идеи за подарък на жената за 8 март

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

8 март е вече зад ъгъла. Светът празнува този ден като Ден на Жената, за да покаже любов и уважение – неща, които понякога оставяме на заден план. С този текст искаме да ви насочим към едни от най-добрите начини да кажете „Благодаря! Обичам те! Ценя те!“ на най-близките жени в живота ви – приятелки, майки, съпруги, сестри или колежки.

И не ни питайте защо. Ако все още не сте разбрали, че без жените ние, мъжете, сме обречени, значи е време да го осъзнаете час по-скоро.

И така, вече 13 години колегите ни от Get.bg анализират какво харесват жените и как можем да ги направим щастливи с подарък. Без значение дали е малък или голям (размерът не винаги е най-важното, нали така ;), скъп или евтин, много добре знаем, че жените ще го оценят, ако е наистина подарен от сърце. Затова ще ви споделим какво най-често подаряват за този празник клиентите на Get.bg.

Номер едно сред подаръците за 8 март винаги си остава парфюмът. В днешно време именно парфюмът е най-често използваното украшение от жената. Дори за тези от вас, които разполагат с ограничен бюджет, не е оправдание да лишат дамата от желания подарък. Все пак цените започват от 9.90 лв., което е крайно приемлива сума особено за повод като този.

Вторият най-съкровен подарък за дамите за най-женския празник е, разбира се, бижуто. Висулка или пръстен (само внимавайте какъв е, че да не създадете погрешни очаквания), обеци, колие или гривна, такъв подарък няма как да не разтопи женското сърце. И тук цената може да варира – 2.90 лв. или 500 лв. Изборът си е ваш, но, ако наистина не знаете на какво да се спрете, можете винаги да разчитате на класиката. Например комплектите колие и обеци с камъни SWAROWSKI и то то за по-малко от 50 лв.

Подарък номер три, който винаги впечатлява дамите, е хубавото бельо (всъщност то впечатлява и мъжете, няма какво да се залъгваме). Но, уважаеми диваци, надяваме се разбирате, че бельото не е подходящ подарък за майките или бабите ви. В тази секция разнообразието е голямо и, за да подходите по-нестандартно, не се ограничавайте само със сутиен или бикини. В края на краищата комплектите се произвеждат с точно определена цел. Хубавата сатенена нощница за идващите по-топли сезони също е подходящ подарък за дамата, която искате да зарадвате.

Тези от вас, които са готови да похарчат и повече за любимите същества, в сегашния разглезен от технологиите век, спокойно могат да изберат джаджа, завзела пазарите на мобилните телефони, а именно смартфон. Наясно сте, че и тук цените варират в зависимост от моделите и марката, но, ако жената, която искате да зарадвате, заслужава нещо качествено, което си струва всеки лев, изобщо не се колебайте.

Не на последно място елегантният дамски часовник, (на цени от 18 лв. в Get.bg), допълва списъка на най-желаните от дамите подаръци и би накарал всяко женско сърце да трепне при появата на малката кутийка в ръцете ви.

Наясно сме, че не всеки от вас може да си позволи разточителни разходки по магазините – съвременните мъже нито имат време за това, нито реално е нужно да го правят. Можете да изберете и да поръчате онлайн подаръка си от Get.bg сега, той ще дойде преди празника (естествено с безплатна подаръчна картичка) и от вас ще се иска само да намерите къде да го скриете до 8-ми март.

Предполагаме, че вече имате идея какво биха искали вашите любими дами за празника. За вас остава да направите 8 март още по-специален. И за финал един последен съвет – не забравяйте цветята!