“Оз: Великият и могъщият” идва с магически награди в CINEBUM

1
Добави коментар
pgp

Остана 1 седмица до премиерата на “Оз: Великият и могъщият”. Уникалната феерия от цветове и багри идва на 3D и IMAX 3D от 08.03.2013г.

Естествено ние, заедно с разпространителя се присъединяваме към маркетинговата кампания на филма и ви каним в магическия свят на Оз, изпълнен с вещици, феи, магьосници и всевъзможни приказни същества. Играта ни, посветена на премиерата на “Оз: Великият и могъщият” се намира тук: www.oz.cinebum.eu

Там, насред земите на Оз, вие ще се впуснете в приключение с балон и пътешествие между магически замъци.  Само правилните решения и верните пътища ще ви отведат до финала, където да се включите, в разпределението на нашите награди, любезно предоставени от официалния разпространител на “Оз: Великият и могъщият” за територията на България ФОРУМ ФИЛМ!

А те са:

– Двоен билет за прожекция по избор на “Оз: Великият и могъщият”- 3 бр.

– Оригинална тениска “Оз: Великият и могъщият” – 1 бр.

– Оригинален разделител за книги “Оз: Великият и могъщият” – 1 бр.

– Оригинален zoetrope “Оз: Великият и могъщият” – 1 бр.

Номинираният за „Оскар” актьор Джеймс Франко е избран за ролята на Оскар Дигс – незначителен цирков фокусник със съмнителна етика, който е запратен от прашния Канзас във вълнуващата страна Оз. Той си мисли, че е ударил джакпота, и че славата и богатството вече са му в джоба, но всичко това е преди да срещне трите вещици – Тиодора (Мила Кунис), Иванора (Рейчъл Уайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които не са убедени, че той е великият магьосник, когото всички са очаквали. Въвлечен по неволя в епичните проблеми, пред които са изправени страната Оз и обитателите й, Оскар трябва да установи кой е добър и кой лош преди да е станало късно.

Като пуска в ход своите фокуснически умения, чрез илюзия, находчивост и дори мъничко магьосничество, Оскар се преобразява не само във великия и могъщ Магьосник от Оз, но и в по-добър човек.

Краен срок за участие: 16 Март 2013

Победители
Двоен билет за прожекция по избор на “Оз: Великият и могъщият” печелят: Стефана Николаева (София), Михайл Михайлов (Стара Загора), Нина Раленкова (Пловдив)

Оригинална тениска “Оз: Великият и могъщият” – Павел Панайотов от гр. Бургас

Оригинален разделител за книги “Оз: Великият и могъщият” – Уфук Айдън от гр. Стара Загора

Оригинален zoetrope “Оз: Великият и могъщият” – Венета Тодорова от с. Болярци

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.