Седемте чудеса на квартирата

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Имало едно време един древен, древен Апартамент. В него живеел Мъжът. Понякога той водел в апартамента си Жената, понякога бил сам. Животът на Мъжа в Апартамента бил изтъкан от мистерия. Всяко ъгълче, всеки шкаф криел своята тайна. Мъжът постепенно откривал седемте чудеса на Апартамента.

Великите топки от косми

Намират се в спалнята, далечната провинция на всекидневната и на целия апартамент. Великите топки от косми оформят релефа на дома. Обвити са в пълна мистерия. Кой ги е създал? Може би номадските племена на бившите гаджета? Как са създадени? Изглежда невъзможно толкова много косми да паднат от едно единствено човешко същество, но ето – явно е така.

Планините от мръсни съдове

Легендата разказва, че мъжът посвещава живота си в изграждането на този паметник в чест на мързела. Твърди се още и че за създаването на колосалния монумент често се използват всички налични съдове. Историческите свидетелства за произхода на тези планини са оскъдни, но е запазен пергамент, на който ясно личи изказване на мъдрец, гласящо: „Пълна свинщина е тука!“

Ужасяващите спомени на бивши обитатели

Когато мъжът се нанася в нова квартира, там неизменно намира спомена за предишния обитател. Кой е бил той? Защо е живял там и сам ли е решил да се премести или зли сили са го принудили? Историята мълчи и не дава отговор на тези въпроси.

Древният диван

Макар и да прилича на дрипа, историците твърдят, че това в действителност e диван. Тази информация може да изненада всеки, който го види за първи път. По него личат житейските съдби на всички предишни ползватели и неслучайно древният диван е любима вещ на археолозите.

Висящите градини от мухъл в банята

Високо, високо над главата ви растат висящите градини в банята. Говори се, че мухълът в банята може да е лековит, но и може да ви убие. За да бъде премахнат, се изискват знания и умения, граничещи с магия.

Вечното растениe

Каква технология поддържа вечното цвете? За разлика от повечето растения, това успява да оцелее година след година, въпреки че никой обитател не го полива, а за светлина и дума не може да става. Въпреки всички трудности, вечното цвете стои гордо и изправено, със здравословни показатели като на космонавт.

Мавзолеят на остатъците

Дълбоко, дълбоко в дъното на хладилника се простира мавзолеят на остатъците. В далечни времена на негово място е имало велики кулинарни шедьоври. Много храни са идвали и са си отивали, но мавзолеят винаги остава. Никой не знае със сигурност от колко време съществува и как изглежда във вътрешността си, но легендата гласи, че все някой ден някой ще го почисти.

Източник: CollegeHumor

Ако този текст ви е харесал, присъединете се към Div.bg във Facebook, за да четете още интересни материали и да гледате забавни клипчета.