Какви са ползите за зрението от очилата с перфорация Д-Р ВИЖЪН?

1
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

Подобряват зрителната острота и резолюция

За страдащите от рефракционни заболявания на очите, очилата Д-Р ВИЖЪН подобряват яснотата и резолюция на вашето зрение. Това е не напразно обещание. Корекцията и подобрението на зрението е гарантирано – това е научен факт!

Увеличават яркостта на обектите

Очилата Д-Р ВИЖЪН имат доказан ефект и успяват да увеличат значително яркостта на обектите. Това е много важно за хората, които имат проблем със зрението в условия на слаба осветеност.

Добро зрение на всякакви разстояния

За разлика от дву-фокални и три-фокални очила, които са предназначени да дават добро зрение на фиксирани разстояния, очилата Д-Р ВИЖЪН ви позволяват да виждате ясно на всякакви разстояния, независимо дали трябва да се фокусирате на близко, средно или далечно разстояние. Голяма част от потребителите на тези очила, ги намират за по-малко стресиращи за окото, отколкото мулти-фокалните или вари-фокалните лещи.

Един модел очила подпомага при всички зрителни проблеми

Дали четете книга или гледате телевизия, един чифт очила с малки дупки е всичко, от което някога ще се нуждаете.

Изключително леки и удобни за носене

Очилата Д-Р ВИЖЪН са леки, с тегло не повече от това на традиционните очила.

Няма нужда да се притеснявате за драскотини и счупване на стъклата. Пластмасовите лещи са здрави и устойчиви, и дори в случай на издраскване, това не пречи на действието на очилата.

Очилата Д-Р ВИЖЪН са проектирани така, че да бъдат привлекателни и стилни.

Изключително достъпна цена

Влагайки 24,90 лв. в един високо-технологичен модерен продукт, това ще ви спести хиляди излишни разходи за специалисти и прегледи, да не говорим за изключителните ползи за зрението ви!

 

 

Проверявайте зрението си поне веднъж в годината

 

Подобрете зрението си по естествен начин с очилата с перфорация…