Андреа Триана гостува в София лайв клуб

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

На 23 май по покана на ReelFeel и с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills у нас ще пристигне една от най-нашумелите британски соул изпълнителки от култовия лейбъл Ninja Tune Андреа Триана . Музикалната си магия тя ще представи пред българската публика на сцената на София Лайв Клуб.

Андреа е един от новите гласове на соул музиката във Великобратния редом с Alice Russell и Kathrin Deboer от Belleruche. Неуспоримият й талант пръв открива продуцентът Flying Lotus през 2006г., след което заедно записват парчето “Tea Leaf Dancer”. Още тогава проличават отличните способности на Триана да експериментира с гласа си върху различни бийтове и мелодии. Следват много колабориции с артисти като Mr. Scruff, TM Juke, Aaron Jerome, KidKanevil, Natural Self, Fink и Bonobo разбира се, който продуцира дебютния й албум “A Town Called Obsolete”. С него Andreya печели както сърцата на феновете, така и на музикалната критика. Сред най-добрите й парчета задължително трябва да споменем “Eyes Down”, ”Far Closer” и “Lost Where I Belong”. Andreya Triana в момента работи по своя втори дългосвирещ албум, като София ще бъде един от трите града, които тя ще посети преди албумът да излезне на пазара.

Концертът  ще се проведе на 23 май и обещава да бъде едно от най-запомнящите се живи изпълнения, организирани от ReelFeel и от уискито с най-добрия меломански нюх Bushmills през тази година. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Еventim, като цената им в предварителна продажба е 20 лева, а повече информация за клубната вечер: на www.reelfeel.bg.

Към статията няма коментари. Напишете първия.