Принцеса Лея се завръща в „Междузвездни войни 7“

3
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Принцеса Лея се завръща в „Междузвездни войни 7“

06.03.2013 г., 14:00

Актрисата Кери Фишър ще се завърне в седмата част на сагата „Междузвездни войни” като принцеса Лея. Любимката на няколко поколения потвърди участието си в снимките на филма по време на интервю с „Палм Бийч илюстрейтид”.

Актрисата обаче не издаде никаква допълнителна информация за участието си. На въпроса каква ще бъде съвременната принцеса Лея, тя отговори: „Стара. Живее в междугалактически старчески дом.” Освен това Фишър добави, че принцесата ще бъде същата като преди, но „по-бавна и не така склонна да се бие”.

По непотвърдена засега информация в седмата част от сагата ще се завърнат и Харисън Форд в ролята на Хан Соло и Марк Хамил като Люк Скайуокър.

Седмото издание на „Междузвездни войни” бе анонсирано през есента на 2012 г., веднага след като „Дисни” купи компанията на Джордж Лукас LucasFilm. Сценарист на филма ще бъде Майкъл Арндт („Мис Слънчице”, „Играта на играчките: Голямото бягство”). Режисьор на лентата ще бъде Джей Джей Абрамс, който в момента работи върху новия пълнометражен филм „Стар Трек: Пропадане в мрака”.