Сензация! Откриха кой е убил Илия Павлов!

1
Добави коментар
natalka09
natalka09

Сензация! Откриха кой е убил Илия Павлов!

Днес се навършват 10 години от смъртта на Илия Павлов!

Почти на 100% вече били ясни извършителите на убийството на шефа на „Мултигруп“. Високо поставен източник на МВР е заявил пред „Стандарт“, че убийците в момента са затвора, пише Блиц. Очаквало се съвсем скоро тази информация да бъде публично оповестена.

Разследващите все още не са стигнали до отговор на въпрос кой и защо е поръчал покушението на Илия Павлов. Но едно било ясно, че извършителите са били от групата на Килърите.

В края на миналата година шестима от членовете на тази банда са били пратени зад решетките.

Бащата на Илия Павлов е заявил, че в действителност имало такава вероятност Килърите да са ликвидирали сина му. Той дори поискал повече информация от криминалистите. Но те категорично му отказали под предлог, че давайки му информация, може да се подречи на разследването.

Имало двама заподозрени за убийството на Илия Павлов, но за съжаление оръжието, с което е било извършено престъплението, остава неоткрито.

Заподозрени за убийството на Илия Павлов били двама от бандата на Килърите.

 

На дърво, намиращо се пред сградата на „Мултигруп“ е била открита метална скоба, която по всяка вероятност е била използвана за поставка на оръжието.

Част от клоните на дървото са били изсечени за по-добра видимост.

За секунди пред мерника на убиеца е попаднало 5-годишно дете, на което Павлов е помагал да оправи магнитната си карта. Илия Павлов е държал ръката на детето, когато убиецът натиснал спусъка, пише Блиц.бг.

Правда.бг препоръчва и: