Гласът на „Биг брадър“ Илия Георгиев: Васко поиска да ми го държи и аз му го подадох

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Мистериозният Глас на “Биг брадър” реши да се разкрие единствено пред “ШОУ”. Радиоводещият Илия Георгиев разкрива пикантерии от кухнята на най-скандалното риалити и родния ВИП.

– Как се случи така, че стана Гласът на “Биг брадър“?
– Освен че съм радиоводещ, винаги с това паралелно съм озвучавал различни аудио- и тв продукции. Продуцентите на „Биг брадър” имаха нужда от глас и се обадиха на моя мениджър, който им предостави мое демо. Харесаха ми гласа и отправиха предложение за работа като Глас на „Вип брадър” и „Биг брадър All Stars”. Така 3 месеца ежедневно бях в Нови хан и давах команди на Съквартирантите и основно озвучавах епизодите на “Биг брадър” всяка вечер в ефира на Нова телевизия…
Честно казано, преди да стана част от екипа на шоуто, си

мислех, че всичко е нагласено

но ви уверявам, че не е така.

– Смяташ ли, че всички в Къщата бяха випове? Много хора си зададоха въпроса: Това ли е нивото на българския ВИП?
– Не, не смятам, че всички бяха випове и едва ли това е нивото на българския ВИП. Част от тях бяха по-скоро популярни личности, които са станали такива, защото обикалят различни предавания и телевизии. Имаше такива, на които не им се знае какво точно работят, но пък са познати лица, защото телевизията ги прави такива и те така започват да си вярват и сами се провъзгласяват за ВИП. Истинските випове са тези, за които много малко знаем и, ако трябва да бъда честен, едва ли биха участвали в такова риалити.

– А смяташ ли, че имиджът на някои от ВИП съквартирантите рухна след участието им в шоуто? Или пък други изведоха дивиденти от участието си?
– Да, определено имиджът на някои наистина рухна, но повечето спечелиха дивиденти – да станат още по-известни и с това да си помогнат на своята кариера, а имаше и такива в Къщата – с точно тази цел.

– Винаги са се носили спекулации за това, че зрителите нямат никаква роля във вота и всичко се върти от интереса на продуцентите. Ти видя ли нещо такова? Допускаш ли, че е възможна манипулация?
– Вече споменах, че и аз като зрител, преди да стана част от екипа, си мислех същото. Но в този сезон нямаше такива манипулации.

– Последвалият „Биг брадър ол старс“ също предизвика очаквания интерес. Изненада ли те победата на македонеца Никола-Лестер? Защо хората гласуваха за него според теб? Или пък станахме свидетели на добре премерен ход от страна на продуцентите?
– Определено ме изненада победата на Никола, макар че той наистина си я заслужи. Мислех си, че българинът ще игнорира македонеца и няма да му даде победата. До последното отброяване

бях сигурен, че Нед ще спечели

но зрителите решиха това да бъде Лестер. Беше изненада за всички! Но аз се зарадвах за него. С неговата съгражданка и съквартирантка Цеце Орешкова пък се прегърнахме и тя се разрева от радост на рамото ми, казвайки: „Благодаря ти, България!”. Не мисля, че е премерен ход на продуцентите, но дори и да е така, беше правилен, поне за мен.

– Като радиоводещ може да се похвалиш, че си човекът, провел най-дългото интервю с Азис. Дори на шега той пожела да държи микрофона ти. С какви впечатления остана от Азис и държанието му?
– Да, като радиоводещ съм “минал” всички фолкзвезди. Васко е мно-о-о-го готин човек, много интелигентен и голям професионалист. С него работата ми ме срещна. Няколко интервюта съм правил с него, но за това, което ти споменаваш, беше наистина дълго и много приятно. Разговорът ни мина много забавно и в процеса каза: „Дай да ти го държа!”. И аз: “Какво?!”. „Микрофона, бе!”, отвърна ми той. И аз му го подадох. И така той си го държеше и си говорихме много приятелски през цялото време. Готин пичага е!

Едно интервю на Георги СТОЯНОВ

 АЗИС И КЪРВЯЩИЯТ МУ ГАРД В 5-О РАЙОННО!

Фолкзвездата Азис разбуни духовете в столичното Пето РПУ. В понеделник около 13.30 часа бдителен репортер на „ШОУ“ излови звездата да влиза в сградата на ул. „Марин Дринов“ 4, търсейки помощ от полицията.

Азис събра погледите на минувачите още с пристигането си. Черен мерцедес от емблематичната S-класа паркира пред централния вход, въпреки че мястото е запазено само за служители на реда. Изпълнителят на “Напипай го” изскочи от задната врата и се шмугна в районното.

Шофьорът му, който изпълнява и функцията на бодигард, остана да се обяснява с пристигнала охрана и в крайна сметка да премести лимузината. Минута по-късно мускулестият исполин също влезе в районното, където веднага събра очите на зяпачите с разкървавената си глава.

Противно на очакванията двамата с Азис се държаха повече от мирно и кротко. Така те успяха да запазят в тайна случилото се около тях и тихомълком да придружат до закътано местенце пристигналия да ги посрещне оперативен работник, на когото фолкпевецът подаде лист – най-вероятно жалба срещу агресора, “наредил” гарда му.

До редакционното приключване на броя Азис не вдигаше телефона си, за да внесе яснота защо неговият охранител и шофьор е с окървавена глава и какво и кой ги е отвел в 5-о районно.

Петко ТРАЯНЧЕВ