Бони Тейлър излиза срещу Елица и Стунджи на Евровизия

3
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Изключително популярна певица ще представя Великобритания на „Евровизия“ 2013 в Малмьо. Това е Бони Тейлър, която беше избрана чрез вътрешна селекция от страна на BBC.

Харесай страницата ни във Facebook

Тя ще изпълнява песента „Believe in Me“, която също беше официално представена със своя видеоклип.

Бони Тейлър е родена на 8 юни 1951 в Уелс и има изключително пъстра и богата музикална кариера. Първият й самостоятелен сингъл “Lost in France” влиза в британския топ 10 през 1976 година.

В годините след това започва да работи с рок музиканта Джим Стейнман, което й помага да постигне и международен успех и признание. Това се случва през 1983 г., когато Бони Тейлър издава нейния хит номер едно за всички времена – „The Eclipse of the Heart“.

След 2000 г. Тейлър продължава да бъде сред актуалните имена на европейската поп сцена. През 2003 дуетът й с френската певица Карен Антон „Turn around“ покорява върха на френските музикални класации за 10 поредни седмици.

Очаква се новият албум на Бони Тейлър да бъде пуснат на 8 март. Той носи заглавието „Rocks & Honey“, а песента, с която певицата ще участва на „Евровизия“ – „Believe in Me“ е част от този албум, съобщава Eurovision-BG.com.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It