ГОРЕЩО: Вики Терзийска – сексуална хиена

2
Добави коментар

Зрители на „Гласът на България“ започнаха да се питат защо Вики Терзийска се държи така.

Флиртува ли с участниците, сексуални намеци ли им прави, или просто се опитва да бъде контактна и да примами повече таланти в своя отбор.

Пръв на мушката й кацна кандидата Тодор Георгиев. Момчето си пее добре и изглежда добре, но когато чу – с тези сини очи и тази китара си само за мен, видимо подскочи, огледа се за помощ и заби поглед в земята.

То така и не разбра Вики сваля ли го, или просто се опитва да бъде оригинална.гласът на България, Но за всеки случай си избра Преслава, която гледаше доста по-майчински и професионално.

Данчо Караджов се опита да усмири колежката си и шеговито я запита как така в далечината е докарала на фокус точно цвета на очите, но Терзийска предизвикателно каза, че каквото трябва, винаги го вижда.

Тя продължи да се усмихва на състезателите от мъжки пол и дори да им намига, но резултатът беше обратен. Те се стресираха, опитваха се да изобразят нещо като усмивки, или усърдно започваха да гледат обувките си. Теми Омеде, който пя чудесно, неочаквано чу:

„Ти си най-страхотният шоколад, който съм срещала“.

Омеде също се скова, а зрителите се размислиха с колко „шоколада“ още се е срещала менторката и как определи от такива разстояние, че този е най-страхотният.

Другите ментори се опитват да укротят Вики, но тя е в стихията си и в старанието си да бъде оригинална ръси от време на време бисери, които смята за каламбури, но някои ги възприемат като откровени глупости или желание да вкара част от участниците в леглото си.

Певицата, която направи и първите си артистични стъпки в „Къде е Маги“, а сега вече се изявява и като ментор, била неукротима в леглото, разказват бивши нейни гаджета. Самата тя пък се оплаква, че все не може да намери истинската любов.