Тайсън Фюри се закани: Ще отстраня Пулев и Кличко – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Непобедененият в 20 мача на профиринга Тайсън Фюри се закани да надиграе последователно Стийв Кънингам, Кубрат Пулев и шампиона в тежка категория на IBF Владимир Кличко.

„Ще се справя с Кънингам, ще отстраня Пулев, ще отстраня Кличко. Кънингам като цяло само ще бяга, а аз ще го преследвам. Може да стане гаден мач заради стила му. Той ще ме кара да пропускам. По-бърз съм от всеки в полутежка или тежка категория. Той може да бяга, но не може да се скрие, къде ще отиде? Братята Кличко пък играят лесни мачове. Казах, че съм повече от подготвен да се бием, но след това той избра по-лесната опция, италианеца. Какво да направя?“, сподели Фюри.

„Сега ще играя елиминации, а след това Владимир вероятно ще се пенсионира, добре се отърваха. Те скапват тежка категория, това е моето мнение. За тях е просто бизнес. Аз определено ще върна дивизията в славните времена. Имаме двама пенсионери, братята Кличко, а те избягват младите мъже като мен. Искам Владимир навсякъде, по всяко време, В Германия, Белгия или Норвегия. Ще има един победител и това съм аз“, каза още напереният британец