Спечелете ваучер на стойност 500, 300 или 200 лева от фотоконкурса „Дете на Cryo-Save България“

2
Добави коментар
pgp

Кой може да участва? Снимки в играта могат да качват единствено потребители на социалната мрежа Facebook, които са почитатели на фирмената страница на Cryo-Save Bulgaria и са приели условията на играта.

Всеки потребител може да качи 1 снимка на дете до 3 годишна възраст. Снимките трябва да са на дете, с което потребителя е в роднинска връзка. Гласуването се осъществява посредством бутон Гласувай под снимките. Право да гласуват имат всички потребители на Facebook, които са почитатели на страницата на Cryo-Save Bulgaria.

За всяка снимка може да се гласува само по веднъж. За да се ограничат фиктивните гласове има ограничение от един IP адрес (адрес на компютъра в Интернет), да се гласува по веднъж за една снимка. При липсващ бутон Гласувай, моля опитайте от друга точка, за достъп до Интернет.

Победителите се обявяват в едноседмичен срок след приключване на играта.

Победителите са снимките получили най-много гласувания по време на играта.

Победителите са 3 на брой. В трите снимки победители не може да има повече от една снимка на едно и също дете. При две и повече снимки на едно дете в крайната тройка, награда получава снимката с най-много гласове, а другата/другите снимки отстъпват мястото/местата си на следващите в класирането.

Снимката на първо място носи на притежателя си ваучер на стойност 500 лв. за пазаруване.

Снимката на второ място носи на притежателите си ваучер на стойност 300 лв. за пазаруване.

Снимката на трето място носи на притежателите си ваучер за 200 лв. за пазаруване.

Краен срок за участие: 30 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.