Дамските гащеризони- елегантни и и необичайни! / elizabethu / Cosmo блог

2
Добави коментар

Дамските гащеризони- елегантни и и необичайни!
Дамски гащеризони – една дълго забравена дреха от дамския антураж, пристигнала при нас от Изтока, бързо се връща към гардероба на модерната жена. През 70 те години на миналия век, те стават изключително популярни сред жените по целия свят.
Сега “спиралата на историята”, се завърта и поради голямото търсенен на гащеризони за жени, моделиерите с готовност откликват на новите тенденции. Разбира се, лятото е най-подходящ сезон за подобна дреха, но в зависимост от модела и материята, има официални гащеризони , с който пожете спокойно да отидете на парти или друфо официално събитие.
И все пак, там където царува слънцето, морето и палмите, женскят гащеризон винаги ще е на място!
Оригиналността, уникалността и специалното внимание на дамските гащеризони, допълващи се с елегантни аксесоари и модни обувки създава особен чар на всяка дама. Привличането на вниманието около себе от мъжете е, почти гарантирано!
Пробвайте с нашите модели!

Гащеризони в различни цветове и размери. Разнообразни модели дамски гащеризони. Онлаин магазин за маркови дамски гащеризони. Предлагаме ви къси и дълги гащеризони, както и модели с презрамки и без презрамки.

Черен лек гащеризон, идеален и за бременна, изработен от естествени материали, М размер,марка – Beig Casual

категория: Дрехи и аксесоари
прочетена 1852 пъти, коментари 0, Актуализирана на 10.03.2013 г. в 18:52 ч.