Часовници CASIO

1
Добави коментар

CASIO
За фирмата Casio е ясно, че е основана през далечната 1940 година. Началото й е поставено в източна Япония. В самото начало компанията създава уреди, които се ползват от пушачите и благодарение, на които фирмата става популярна по цял свят. Заради конкуренцията и с цел да се развива фирма Casio решава да създава и часовници Casio. Това е мястото, в което набира най-голямата си слава. Към онези години часовниците не са се произвеждали така масово, а конкуренцията на производители на часовници е била сведена до минимум.  

Голям конкурент на Casio, в производството на часовници по цял свят са швейцарските марки. Това обаче не рефлектира особено на репутацията, с която се слави качеството на Casio. Кварцовият часовник е запазената марка на Casio. С него те докарват почти до банкрут швейцарските производители. 

Японската фирма производител на часовници не спира до тук своето развитие. Те все по стремглаво усъвършенстват предлаганите си продукти, като добавят множество екстри. Така например часовниците Casio са оборудвани с калкулатори. След бума с тях правят нов удар, благодарение на новите, отново измислени от тях часовници с будилник. Това остава и запазена традиция и екстра в техните модели. И днес в най-осъвременените от тях винаги присъства алармата будилник.   

С годините Casio не се отказват да бъдат лидерите в производството на красиви, стилни и модерни мъжки и дамски часовници. Те непрестанно добавят нови и нови неща към своите произведения, което печелят интереса на хората и преминават през десетилетията, изграждайки името си за най-добри сред производителите.   

Днес почти всеки модел Casio притежава барометър, алтиметър, хронометър, термометър и други. 

Освен това Casio създават индивидуални часовници. Предлагат на пазара часовници за бизнесмени, за спортисти, дамски часовници, модели за деца, юноши и т.н.  

Разбира се арсенала им от модели не се изчерпва с тези няколко, но те са сред най-търсените у нас. По света има още множество предпочитани модели на Casio часовници. 

Фирмата с утвърдени позиции на пазара за часовници Casio, държи на качеството и изработката на продуктите си.   

За Българския пазар Casio също се е утвърдил като лидер сред най-добрите часовници. Те могат да се намерят във всеки специализиран магазин.

Интернет магазин Chasovnici.BIZ търгува с продуктите на CASIO само от официалните представители на марката за България, които могат да гарантират идеалното качество, произход и сервиз за всеки един продукт.   

Възникнали дефекти по часовници CASIO се отстраняват от сервизните специалисти обслужващи дистрибуторската мрежа на марката за България.