Гледай БЕН 10 маратона и спечели 20 награди

1
Добави коментар
pgp

Състезанието е отворено за всички зрители на Cartoon Network, на възраст до 15 години, включително, живеещи в България, граждани на Република България и които имат интернет или телефонен достъп преди и по време на Периода за участие.

Всички състезатели трябва да имат съгласието на своя родител/настойник, за да могат да вземат участие. При записването за участие в това Състезание всеки участник потвърждава, че той/тя е получил/а такова съгласие и се съгласява да бъде обвързан/а и да спазва настоящите Официални правила.

За да се регистрирате в Състезанието, трябва да следвате инструкциите, които са публикувани в уебсайта на състезанието. Участниците имат право да се регистрират само веднъж.

Имената на всеки печеливш ще бъдат публикувани на Интернет Страницата в рамките на две седмици след приключването на Състезанието.

В края на Състезанието ще бъдат избрани двайсет (20) победители. Първите двайсет, които отговорят правилно на въпросите и подредят пъзела за най-бързо време, ще бъдат победители.

Победителите ще получат: торбичка с награди от Омнивърс с фенерче, бутилка за вода, фризби, стикери, лента за ръка и Бен 10 каска .

Победителите ще бъдат приканени да потвърдят своята възраст преди да получат наградите си. Ако тe не могат или не направят това, Организаторът ще избере друг Победител на това място, прилагайки критериите, определени за избор на Победители в Състезанието. От едно домакинство може да има само един (1) Победител.

Краен срок за участие: 25 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.