Трогателно! Слави спаси живота на това момиче!

1
Добави коментар
natalka09
natalka09

Трогателно! Слави спаси живота на това момиче!

Шоуменът спасил 19-годишно момиче от смъртта

Борислава Ананиева е едно 19-годишно момиче, което до края на живота си ще бъде зависимо от лекарства. Но това не било толкова важно за нея, отколкото факта, че животът й е вече е извън опасност.

Бащата на момичето имал проблеми с бъбреците. Генетичното заболяване е било предадено на неговата дъщеря, пише Хотарена.нет.

Всичко започнало, когато Боби била на две годинки. Вдигнала висока температура и се наложило да я приемат в болница. Тогава установили, че момиченцето се е родило без един бъбрек.

През 1994г се наложила да бъде премахнат и другия й бъбрек. Майката на Боби не искала да започнат химиотерапия. Сложили й катетър. Момичето било подложено на доста болезнено лечение. Със сълзи на очи си спомня ужаса, който е преживяла.

Слави дарил парите, нужни за животоспасяващата операция на Борислава.

Единственият изход за Борислава било трансплантация на бъбрек. На бащата на Боби вече била направена такава. Донор му станала неговата майка. Но за момичето така и не се намирало донор, а всяка минута закъснение можела да бъде фатална.

Тогава майката на Борислава се свързала със Слави чрез тяхна обща позната. Шоуменът дарил сумата, необходима за трансплантация, но поискал в замяна, случаят да не се разчува.

И до ден днешен Слави помага на болното момиче.

Правда.бг препоръчва и: