Monsters, Inc. / Таласъми ООД (2001)

1
Добави коментар

## Режисьор : Пийт Доктър, Дейвид Силверман, Лий Анкрич

## Озвучават на български : Георги Тодоров, Теодор Елмазов, Ада Марина Одаджева, Любомир Младенов, Марин Янев, Нина Гавазова, Пепа Николова, Николай Николов, Иван Балсамаджиев, Николай Николов, Георги Спасов, Даниела Йорданова, Кирил Бояджиев, Иван Петрушинов

## Държава : САЩ

## Година : 2001

## Времетраене : 92 мин

## Аудио : Български дублаж

## Резюме : „Таласъми“ ООД, един от най-обичаните и визуално атрактивни филми на Disney/Pixar. Станалата вече класика и носител на „Оскар“ приключенска анимационна комедия „Таласъми“ ООД, се пренася в Таласъмополис, процъфтяващ корпоративен град, населяван от чудовища с всякакви размери и форма.

Симпатичният Съли и най-добрият му приятел, шегаджията Майк Уазовски са водещ екип за плашене в „Таласъми“ ООД, най-голямата фабрика за писъкопреработване. Основен източник на енергия в света на чудовищата е сборът от писъците на човешките деца и в „Таласъми“ ООД елитен екип от подплашвачи работи за събиране на този ценен природен ресурс. Чудовищата са убедени, че децата са токсични, поради което им е забранен достъп в Талъсъмополис. Но когато момиченце на име Бу случайно последва Съли при завръщането му в неговия свят, кариерата му е застрашена, а животът му се превръща в пълен хаос.

Приятелите Майк и Съли замислят план за поправяне на грешката и връщането на Бу у дома й. При реализирането му, тримата се сблъскват с неочаквана поредица от усложнения и се опитват да прикрият историята, но това ги изстрелва към загадка, надминаваща и най-дръзките им фантазии.

Monsters.Inc.2001.720p.BluRay.DD5.1.x264.BGAUDIO-DVD&HDTVTeam