ГОРЕЩО: Холи Бери показа гърдите си на Джей Лено

1
Добави коментар

Тази седмица прочутият американски комик и водещ Джей Лено покани на гости в шоуто си своето любимо „момиче на Бонд“ – Холи Бери.

Късокосата чаровница набързо е доказала на домакина си, че има защо да се чувства запленен от нея.Холи се е появила в студиото на „The Tonight Show“ с впечатляващ тоалет. Впечатляващ – особено за мъжките сетива. Става въпрос за елегантна малка черна рокличка с малки, но разкриващи достатъчно плът цепчици на гърдите и корема.

А гърдите на актрисата съвсем не изглеждат като нещо, от което тя би могла да се смущава. Е, Лено се е посмутил малко, но пък очевидно е бил щастлив. Кумирът на Слави Трифонов е известен с любовта си към филмите за Джеймс Бонд. Холи Бери пък се слави като самопровъзгласил се експерт по темата и водещият е проверил знанията ѝ, подлагайки я на цял тест с въпроси относно историята на известния шпионин.

Сексапилната мадама е отговорила правилно на всички питанки, освен на една. Освен това е потвърдила, че отново ще изиграе буреносната Storm в „X-Men“.