Диетата на Деми Мур

6
Добави коментар
vpm
vpm

Деми Мур е горда собственичка на тяло, на което би завидяла всяка средностатистическа тийнейджърка. 46-годишната звезда има 3 деца и 3 брака, настоящият с далеч по-младия Аштън Кътчър. Тайната на Деми Мур е в нейната диета.

Как да се справите с нарастващия апетит след 40-те? Персоналните фитнес инструктори и специалисти по хранене на звездите съветват да следваме примера на Деми Мур. Когато много ви се приядат бонбони или други сладки неща, вместо тях изяждайте няколко резенчета ябълка с фъстъчено масло. Това донякъде залъгва апетита, без да влияе фатално на диетата.

А сега да преминем  към “сериозната част” от диетата на Деми Мур. Менюто на звездата е с високо съдържание на въглехидрати и почти никакви мазнини. В зависимост от това колко килограма иска да свали, Деми Мур спазва тази диета между 3 и 20 дни. Пие поне по 2 литра вода, билков и зелен чай на ден.

Диетата на Деми Мур – примерно дневно меню
Закуска: пресни плодове по избор и протеинова напитка
Обяд: задушени зеленчуци, зелена салата с лимон Следобедна закуска: пресни плодове по избор Без вечеря: само 1 ч.ч. чай с 1 ч.л. мед и малко лимон

Деми Мур преборва целулита с ориз
За да разкрие прелестите си в “Стриптийз”, Деми Мур трябваше да се отърве от целулита. Направи го с ориз – изпитания борец срещу враг номер едно на женското тяло. Диетата се състои от 100 г варен ориз, разпределен на 3 хранения дневно, пресни плодове и зеленчуци. Спазва се поне 2 седмици, като по време на диетата се пият много течности и се повишава физическата активност.

Любимата салата на Деми Мур 1 портокал, 1/2 глава лук, 3-4 черни маслини, малко зехтин, сол и пипер
Портокалът се обелва, изваждат се семките и се нарязва на парченца. Поставят се в чиния и върху тях се слага нарязаният на кръгчета лук. Добавят се сол и пипер на вкус и се залива със зехтин. Маслините се поставят за украса, но се изяждат.

27.03.2009/Биляна Божилова