Известна актриса преживя кошмар!

3
Добави коментар

Известна актриса преживя кошмар!

Чаровната актриса и певица Милица Гладнишка преживя кошмар на живо – тя припадна по време на снимките на „Етажна собственост” и по спешност е откарана в „Пирогов“

Известната актриса преживя кошмар. Чаровната певица и актриса Милица Гладнишка, участничка в шоуто „Като две капки вода”, преживя кошмарен ден по време на снимките на поредния епизод на „Етажна собственост”, излъчван по Нова ТВ.

Милица Гладнишка

Младата жена припадна по време на снимки от пълно физическо изтощение и по спешност се наложило тя да бъде транспортирана до „Пирогов” в София, разказа БЛИЦ.

Милица Гладнишка сподели за случилото се, че вече повече от месец и половина тя е ангажирана през нощта с дублажи на филми. Сутрин отивала на снимачната площадка, където снимала почти през целия ден. И така ден след ден. Симпатичната актриса добави, че си мислела, че като спи по три или четири часа на денонощие, това ще е достатъчно за нея. Докато не дошло пълното изтощение, което я сринало тотално.

Личната си драма Гладнишка сподели в интервю за списание LOVE Style. След като я хоспитализирали в „Пирогов”, тя останала там пет дена. Това било най-страшното нещо, което й се е случвало досега. И преди е имала екшъни и интересни случки около участията си на живо – спирал е тока и се налагало да пее без микрофон, но това, което е приживяла с припадъка, просто надминало всичките й кошмари.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: