Пигменти петна – как да се отървем от тях? (част 2)

18
Добави коментар

…продължение.

 

Какво е LimeLight? 

 

LimeLight е нов, неинвазивен метод за подмладяване на кожата, който позволява комбиниран подход при отстраняване на проблемите, възникващи с течение на възрастта – едновременно третира дифузна червенина, телеангиектазии, васкуларни образувания, в съчетание с фотоувреждания – пигментации, червени, кафяви петна от слънцето.

 

 

LimeLight е първото програмируемо 3 в 1 устройство за подмладяване на кожата, третиране на капиляри и пигментации чрез три различни дължини с един единствен накрайник.

 

 

Предимства на LimeLight?

Адресира широк диапазон от състояния на кожата в рамките на едно единствено устройство;

Възможност за третиране на слабо контрастни петна (трудно за повечето IPL устройства);

Интегриран динамичен контрол на температурата за повишаване ефиктивността и сигурността;

Ефективно третира съдови и пигментни лезии;

Изключително бързо третиране на големи площи – до 6 cm2 в секунда.

 

Кои зони могат да бъдат третирани?

Изключително подходящ за лице, шия, деколте, ръце.

 

 

Какво се случва веднага след процедурата?

Веднага след процедурата пигментните петна потъмняват още повече и кожата може леко да се зачерви. Възможно е леко подуване на третираната зона, което отшумява до няколко часа.

В рамките на няколко дни започва формирането на мини крусти (корички), които се излющват и трбява да бъдат оставени естествено да паднат за най-добър резултат. Като следствие на това, петната изсветляват.

 

 

 

 

 

 

 

Изключително важно е да се избягва правенето на изкуствен тен и излагане на слънце без фотопротектори за поне минимум 4 седмици след терапията.

 

 

Ще се появят ли отново петната ?

 

Нови пигментни петна могат да се появят отново поради вредното въздействие на слънцето,както и редица други фактори, но те също могат да бъдат третирани. Не трябва да се забравя прилагането на  широкоспектърен слънцезащитен крем винаги, за да се сведе до минимум вредното въздействие на слънцето и появата на нови петна.

 

Статията е любезно предоставена от: