Погребална агенция Каризма

1
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Траурна агенция Каризма 2004

Ние, Погребална агенция Каризма, разполагаме с два офиса в град София и предлагаме конкурентни цени за траурни и погребални услуги, траурни стоки и атрибути. Извършваме траурни услуги предимно на територията на София, но и други близки населени места. За повече информация – позвънете на посочените по-долу телефони или изпратете запитване и нашият екип ще се отзове незабавно.

Погребална агенция Каризма – ж.к. СтрелбищеКоординати

гр. Софияул. Бадемова гора №19
02 958 93 490888 99 37 94 и 0878 90 12 [email protected]

Погребална агенция в кв. Лагера, СофияКоординати

гр. СофияБалканджи Йово №28-30
02 954 69 910888 99 37 94 или 0878 90 12 [email protected]

Погребална агенция Каризма – София

Погребална агенция Каризма извършва следните погребални услуги – цялостно организиране на погребения, кремация, репатрация и подготовка на покойника, балсамиране, продажба на траурни стоки и атрибути като кръстове, пирамиди, жито, погачи, некролози, венци и други. ПА Каризма разполага със собствен транспорт за превоз в страната и чужбина.

Потърсете ни! Ние сме лоялни към Клиентите, разполагаме с богат опит и не се възползваме от ситуацията! Работим със сърце и човешкото отношение е наш приоритет!

С уважение: Йордан Георгиев
/Управител на погребална агенция Каризма/

 

Още информация за Погребалната агенция

Разполагаме с повече от 10 годишен опит в тази сфера, квалифициран екип и специализиран транспорт за репатрация в / от страната и чужбина. Извършваме превози предимно за София, цяла Западна България (Благоевград, Перник, Гоце Делчев, Самоков, Ботевград, Враца, Видин …), Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, а и други.