ЧАСОВНИЦИ SWATCH

1
Добави коментар

Swatch Bulgaria Часовници Swatch са швейцарска марка на компанията Swatch Group Ltd. Името им значи “швейцарски часовник” или Swiss Watch, а това вдъхва класа, качество и прецизност. Часовници Swatch предлагат мъжки и дамски часовници с модерен дизайн. Swatch се е утвърдила с годините, следвайки непрестанен стремеж към усъвършенстване на технологиите с цел създаване на най-добрите часовници.

Компания Swatch възвръща лидерските си позиции в часовникарската индустрия на Швейцария. Това изключително подпомага страната през годините на огромна и осезаема конкуренция с японските компании. Днес марка часовници Swatch са с най-голям дял в реализираната продукция на швейцарски часовници. Прочутата швейцарска точност е гарантирана от швейцарския механизъм, разработен от самата компания Swatch. Здравината, удобството и елегантността им се дължат на висококачествените материали за изработка.

Swatch е швейцарска марка, която датира от от 1983 година. Фирмата произвежда не само модерни часовници, но и много стилни бижута.

Продуктова линия на SWATCH, която се предлага и в България:

 

Swatch Originals: The Originals Swatch са главно пластмасови часовници, те се предлагат в много различни цветове и дизайни.

 

Swatch Irony: The Irony колекцията на Swatch обхваща всички метални часовници на марката Swatch.

 

Swatch Skin: The Skin Swatch колекцията има две дъщерни наименования Original Skin и Skin Chronograph.

 – Original Skin е въведена на 6 октомври 1997 г., като по-малка версия на оригиналния часовник Swatch. 

Той е ултра тънък, за което са ги нарекли с името Skin Swatch. 

 – Skin Chronograph Swatch са обикновени часовници Swatch с хронограф функция. Тези часовници имат два допълнителни бутона отстрани страна на часовника.

 

Swatch Beat: The Beat Swatch серия часовници Swatch е основана през 1998 година 

 

Swatch Bijoux: The Bijoux, това е серията бижута на марката Swatch, използват се украси с камъни Swarovski.