ЧАСОВНИЦИ JACQUES LEMANS

1
Добави коментар

Jacques Lemans

Компанията Jacques Lemans е създадена през 1975 г. и благодарение на отличителния си дизайн и представяне на пазара се е отличила като една от водещите компании за часовници в цял свят. Компанията Jacques Lemans бързо завладява любителите на часовници със своите високо качествени модели часовници, това бързо превръща марката Jacques Lemans в стандарт за високо качество когато става дума за марки часовници. Часовниците Jacques Lemans се отличават пред останалите с изтънченост, красота и уникалност в различните колекции на мъжките и дамски серии.

Jacques Lemans мъжки часовници:  – Jacques Lemans Classic – синоним на елегантност и престиж – Jacques Lemans Geneve – синоним на лукс и стил – Jacques Lemans F1 – синоним на функционалност и модерен дизайн

Jacques Lemans дамски часовници:  – Jacques Lemans La Passion – синоним на блясък и изисканост

Jacques Lemans спортни часовници:  – Jacques Lemans Sports – синоним на технология и издръжливост

Интернет магазин www.Chasovnici.Biz е оторизиран търговец от вносителя на марката Jacques Lemans за България. Всички часовници се предлагат с две години гаранция. Изпращат се с наложен платеж по куриер с безплатна доставка и опция за предварителен преглед от клиента.